skolan nu igen då peps

2009-11-30 @ 12:06:41
Hejsan.
Gick hem från skolan en stund. Orkade inte gå på tyskan och sen hade vi lunch så nu sitter jag hemma med mupparna. Fast ska snart gå tillbaka till skolan för mer får jag inte missa! Kom också försent imorse, men de gör jag varje måndag så det gör inget. Hihi. Fick även reda på att jag inte kommer få godkänt i NO. för jag kommer inte kunna göra 3 omprov på 1 vecka typ! Hmm. Damn. och jag orkar inte plugga ihjäl mig. Måste tänka lite på mig själv också ;) Hehe, dåligt resonemang men jaja.

fan vad jag inte är söt idag! Råkade även göra något dumt med camen så alla bilder blir jätte dåliga och suddiga. HMM..


Heiloooo

2009-11-29 @ 22:36:03
Förlåt för att jag inte skrivit så mycket!

Men det har ju varit helg och helt fullproppat med saker! i går tog jag ju 4a tåget in till stan och mötte upp jenny och sofie. Vi kollade på new moon som var galet bra. Han är bara för galet snygg så man sitter nästan och dreglar framför honom! Damn. Sen så sov jag där hos henne i hökis och tog tåget hem vid ca 1 idag på dagen. Kom hem och träffade lite folk en stund. Trevligt faktiskt. Fast pappa ringde hem mig och var sur för jag inte tränat på mitt prov alls, som jag har imorgon. Tror jag!! men orkar inte plugga. usch och fy. Så drog hem och nu sitetr jag i min säng, som vanligt och gör ingeting. Är lite sur på far min för han alltid är så sur på mig. fast är lite glad sammtidigt. Nu har jag i stortsätt hela lägenheten för mig själv nu när min bror är hos mamma och jag här. Pappa jobabr typ hela tiden så det är faktiskt nice.! Ska borsta mina små tänder och tvätta mitt ansikte sen ska jag kolla på en film och försöka sova! Hörs senare, och jag lovar att de kommer att bli bättre med bloggen nu i veckan igen. Skyll på helgen! :)


bulle

2009-11-28 @ 14:40:54
hallihallå igen! Sitter i min säng med jennifer. har preics fixat oss lite, jag ska in till stan och träffa min syrra och hennes kompisar och jennifer ska väl nån annnnnnaaaan stans, donno :) vet inte hurjag ska orka kolla på en film som är 2 timmar lång, kommer somna på bion , haha, poor me. Men iallafall måste se den. O-M-G :) PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSS


Hihi, såhär söta är vi just nuuuuuu ;)


bilder från igår

2009-11-28 @ 11:26:53
Halli hallå! eller godmorgon :D

Va händish? Själv så har jag nyss vaknat med en söt jennifer brevid mig. Hihi. skrev inget igår för hade inte time 4 u baby! Ska ut och köpa lite saker nu. Men kommer tillbaka senare! Igår vare iallafall sjukt kul!








Jennifer förstörde mitt hår hela kvällen, elakt!

Jag är riktigt klumpig!

2009-11-26 @ 23:18:23
Idag när jag precis hade kommit hem så var jag värkligen jätte sugen på mandarin.
Så gick och hämtade en och började skala bort skalet samtidigt som jag pratade med pappa. sen slänger jag de i soptunnan och går därifrån. Sätter mig i min fotölj och ska äta min mandarin. Och börjar tugga på skalet. fattade först inte att det var skalet. Haha. jag är verkligen inte smart ibland. Riktigt pinsamt.. En sån sak som bara jag kan göra. Åh. Slänga mandarinen istället för skalet :) Yeah thats hnu..

knas.

2009-11-26 @ 23:07:50
Halli hallå! har precis duschat lääänge, åh så lovely. Innan var jag ute en stund med jennifer, zey och några till. Men dom drog fast jag var kvar en stund till. Det var väl nice. Har redan glömt bort vad som häände. MEn jja. så det kan gå..? Iallafall. imorgon är det fredag och som bestämt är att jennifer iallafall ska sova här. och vi ska uuuut! Mer vet jag faktiskt inte. Får se hur kvällen slutar? En sak vet jag iallafall att den inte kommer sluta i en fyllecell på maria. Hum. Mer vett har jag i skallen NU. Yeah. Men fredag ska vara fredag. Ska ha kuuuuuuuuuuul. Need it ! Och så funkar det ju alltid att trycka in en fet puss på min bulle här i slutet på inlägget! Ups vad busigt! =)


.

2009-11-26 @ 00:12:47


Every time I see your face
My heart smiles
Every time it feels so good
It hurts sometimes
Created in this world
To love and to hold
To feel
To breathe
To love you

Dangerously in love
Can't do this thing

buss är kul

2009-11-25 @ 21:31:17
Hallihallå!
Denna eftermiddag/kväll har bestått av det mesta knasigheter som man kan hitta på. Haha. Först så var det tråkig skola som pappa tvingade mig till, hade gärna lega hemma hela dagen när alla andra sitter i skolan med en bok framför näsan. Hihi! Men nej började 8 och sluta 1 så det var iallafall skönt. Jag och Zey tog tåget in mot stan, och skulle träffa en som skulle hoppa på nånstans, men icke sa nicke. Så vi åkte till södertälje och micke. träffa han en stund innan vi tog bussen till nynäs. tog fyfan 1½ timme på samma buss med två gubbar som jag lackade sönder på när ena gubben försökte få oss att dricka hans skarriga öl och sa att vi skulle suga av honom. skällde ut honom totalt. Men han fortsatte så Zeynep tar hans öl och typ häller över honom. HAHA. så jävla kul! I nynäs träffa jag iaf jennifer som precis hade träffat på en skit kaxi brud så vi gick och mötte henne igen så fick jag ha lite kul och skälla på henne också. Muhaha. känner mig lite elak. Men hatar dom som är kaxiga på sms sen irl så står dom bara där. Jaja. Sen gick jag hem till jennifer med henne. Har planerat massa inför helgen ska bli skit najs. Jag lever för helgen. Åh lets paaaaaaarty. Or not? or wtf ?

HAHAHA. från i måndags. Grabbarna är fan skönast i hela jävla skolan. livar upp hela skiten. Idioter :D


hallihallå systerbyster

2009-11-24 @ 21:48:45
HEJ.
Har inte skrivit nått idag även fast jag var hemma från skolan idag, och inte har gjort något speciellt igentligen då. Nu är jag iaf hemma igen, min käre storesyster var här en stund och hälsade på. Hon bor i nynäs typ 3 dagar i veckan för hon kan inte bo hemma för deras grannar hoppar och bråkar och är som galningar där. Det var iallafall mys att träffa henne, Bestämde även att jag skulle till henne på lördag. Träffas i stan hon jag och hennes kompisar ska kolla på New moon såklart. För den måste man ju bara se! Sen slaggar jag hos henne som vi brukar. Mys. Har massor att berätta och jag vet att hon älskar att höra massor om mitt lilla problematiska tonårsliv men alla killar och hela köret! Hihi. Iallafall, pappa skjutsa hem jenny och jag följde med bara för ja hade inget annat roligt för mig iallafall. Hemma igen nu och nu så ska jag hoppa in i duschen snabbt tror jag. Älskar att duscha i vårat nya badrum!

Två knäppa bilder, Haha, först snodde jag Reus keps från slöjden som han gjort själv. Cred. (bilden längst ned). Sen den översta bilden snodde jag nåns keps. Vet ej vems men söt var den (kepsen) iallafall! :D


ehm aa.. Bulle

2009-11-23 @ 22:08:31
OJdå!
Jag skrev ett inlägg när jag kom hem från skolan en stund innan jag drog ut igen. Men De hade tydligen inte kommit upp. strange. Jaja. Hemma iaf nu. mötte upp jennifer och vi drog till krokvägen. Känns som jag varit där mycket på senaste tiden- Men jaja. Kollade på en skit läskig film med alla där. De värkade som om det bara var jag som tyckte att det var läskig. Herregud säger jag bara.. Ska ta något att äta för har inte ätit på jätte länge, tror ja..

Åh bulle <3333333333333333


mamma

2009-11-22 @ 15:19:14

Jag och mamma har aldrig riktigt kommit överens. Men det var värst i sommras då vi bråkade hela tiden. Fast de kan jag förstå att hon var sur på mig hela tiden då, Var aldrig hemma, ljög om var jag var och vad jag gjorde. Hamnade på maria. När jag väl var hemma så sket jag i allt där. Och vart bara ännu surare när hon hela tden envisades med att slänga ut mig. Vilket jag förtjänade. Men ändå på nått sätt så tyckte jag att hon förtjänade att jag sket i allt där medans jag hemma hos pappa var snäppet duktigare. Efter hur hon betett sig mot alla i våran familj så brydde jag mig inte. Det var min hämd för alla gånger jag varit liten och inte kunnat göra något åt saken. Men jag vet att det är fel fel fel. Men det är något jag alltid kommer att bära med mig. Och när hon faller tillbaka på sin dåliga sida, det är då den sidan kommer fram på mig. För jag tar ingen mer skit från henne. Det är en annan sak om hon skäller på mig för något dumt jag gjort. Men den skiter tar jag inte längre. Ingen gör det. Det är inte bara mig hon bråkar med. När mamma och pappa var tillsammans fortfarande så bodde Jenny min syster hos oss, Men hon kunde inte stå ut längre för allt bråk med min morsa. så hon flyttade hem till sin mamma. Efter det så kunde inte pappa stå ut med henne längre heller och dom skildes. Nu kan inte jag stå ut med henne längre, så därför ska jag bo hos pappa ett tag nu. Det är nog bäst för båda oss. Behöver en pause, för om man inte träffas lika mycket så uppskattar man varandra mer sen. För klart jag älskar henne. Hon är fortfarande min mamma. Men Jag älskar inte alla hennes sidor. Mitt liv är redan kaosat, och något jag inte behöver är en morsa som jag kommer hem till och bråkar med varje sekund som vi är i samma hus. Jag behöver en morsa som stöttar mig nu. Som jag vet kan komma hem till oavsätt vad. Som faktiskt vill att jag ska komma hem på kvällarna, så jag har något att komma hem till. En sak jag hatar. Det är människor som tror att dom vet så mycket. "säg inte så om din mamma, din mamma, din mamma, din mamma."  "du ska vara stolt över henne" "det är hon som har gjort dig". som en kommentar jag fick 2 inlägg under. Jag Säger vad jag tycker och känner. Jag bryr mig inte om alla andra som inte förstår. För ni vet inte hur vi har det. Ni vet ingenting. Jag vet att det är hon som har gjort mig, tack för det. Är faktiskt glad över det. För i vissa stunder är hon världens bästa mamma också. jag är stolt över henne, ibland. Så som hon är stolt över mig ibland. Men det är för mycket bråk. Och det är det jag menar endast. Om man tar bort våra bråk så kan vi faktiskt komma riktigt bra överens. Men såhär funkar det inte. En pause från varandra är bra. Sen när jag flyttar tillbaka dit så hoppas jag att vi kan funka bättre ihop när vi inte sätts så mycket. Jag älskar min mamma oavsätt vad som händer.


Tröttare än tröttast

2009-11-22 @ 14:20:14
godmorgon :-)
Är fortfarande så jävlans trött så jag vet inte vad! Uscha!

Men ja, hej iaf! Vaken är jag. Men så sjukt trött på att vara trött! När jag vakna hade jag 17 sms och 9 samtal. Oj! fan vad tidigt alla vaknade idag på en söndag då. Jaja. Idag ska jag kanske till jennifer. Hon får inte gå ut idag för igår så fick hennes pappa hämta henne för hon knappt kunde gå. Stackarn! Så kanske ska gå till henne en stund, bara problemet är att jag har ingen aning om var hon bor. Hihi! Men på nått sätt så kommer man alltid fram. Fast så måste jag också gå till mamma en sväng och packa mina kläder för ska bo hos pappa nu. På riktigt denna gång. Så jag ska bara kolla klart på min lilla movie från dåliga voddler sen lovar jag mig själv att jag ska börja fixa mig! :)

natt som dag, sova ska jag!

2009-11-22 @ 02:59:38
HEJ!!!!!!!!!!!!!!
Är jätte trött. så jävla mycket har hänt på 1 enda dag! Sov hos micke igår till idag. Eller nej kan inte säga sov. Var vaken hela natten. Och jag som bara tänkte åka hem direkt efter och sova bort hela dagen, Men nej. Träffa elin, zey och jennifer. Och resten av kvällen blev lika galen som den brukar bli med dom. Eller inte elin hon stanna kvar i skogås. Men iaf. Kom hem, började bråka med mamma som vanligt om typ allt möjligt, kommer inte ens ihåg vad! Fick flipp och kasta en glass i hennes huvud sen drog jag hit till pappa och ska slagga här inatt. Oj juste, skulle träffa några kompisar men var upptagen just då. så dom blev sura och då ville jag inte träffa dom om dom skulle vara sura.. Förlåt!! Aja nu ska jag sova så jävla skönt som jag längtat efter hela jävla dagen. GODNATT

Du ger mig huvudvärk, kvinna!


disco disco ooh ooh

2009-11-21 @ 00:22:55


Människor det finns asså! Herregud säger jag bara. Denna kväll har bestått av det mesta. Men ja, kan inte säga att jag inte haft kul ett tag iallafall. Sitter helt urpumpad på liv och ork i min säng och känner bara att jag måste sova. Fort. nu. Åh, och imorgon ska jag sova bort hela jävla dagen sen ska jag träffa jennifer, om hon kommer att komma ihåg vad hon sa till mig. pga det tillståndet hon var i. Jaja. vad ska man säga? Puss låter bra! nu ska jag sova så tjag inte skriver något dfumt nu :)


Ännu mer svar.

2009-11-20 @ 16:13:13

varför umgås ni inte
för det var ju så länge sen vell?
ni var söta tillsammans på alla bilder!
jag tycker du borde prata med henne om alla minnen.
hare bra ska inte fråga något mer nu! :)

har du gått på cheerleading?om varför slutade du?hur längee gick du?om du inte gick varför hade du på pea cheerbaby för typ ett år sen???

SVAR: jaha igen då. Vi har pratat redan och det är bäst för båda, vill inte vara vänn med henne men det är meningslöst att bråka. Så inge mer om det nu tack. Och ja jag har gått på cheerleading. gick inte så länge, det var inte så kul eftersom vi hade ett mupplag :p Och så är jag så himla lat så jag inte orrkade åka till haninge hela tiden (a) .


 Aja nog med svar. Hej föresten! Vad gör ni? Själv så ligger jag i soffan med datan i knät. Kom hem ganska sent igår på en torsdag och somnade inte först vid typ 5 så orkade inte gå upp idag till skolan. och så har jag ganska ont i armen och huvudet efter Grissprutan som ja tog igår i skolan!. Det var tydligen 12 st sjuka i min klass. så alla blev väl sjuka av den. Hehe. Ska börja fixá mig lite nu sen dra ut en stund, tror jag! Det är ju trottsallt fredag. Härliga fredag! =)


glömt- Svar!

2009-11-17 @ 17:12:36

tja , i sommras umgiks du väldigt
mycket med louse ?
saknar du henne ?
hade ni kul ?
är du och emmelie syskon ?
lite frågor sådär! :)
gillar din blogg .

SVAR: Hallihallå. Jadu, klart jag hade kul med henne annars hade jag jag ju inte varit med henne. Vi var båda helt galna, allvarligt talat. Kom alltid på idiotiska saker och göra. Men hade såklart grymt kul. Jag saknar henve på ett sätt eftersom vi hade kul tsm. Men ändå inte för när vi började  bråka så gick de överstyr. Det var när hon ocgh jag hade varit inne i sthlm på min 14årsdag och vi båda hamnade på maria ungdom som hennes pappa o mamma inte ville att hon skulle vara med mig. Har jag så dåligt inflytande på folk? Haha. nej men sen så började vi att bråka och sånt. Och vi är fortf inte vänner. Skiter bara i varandra, bäst så. Och nej jag och emelie är inte syskon, vi är inte lika nånstans ju! Men hon är som en syster för mig. världens finaste människa. Hon har verkligen ställt upp för mig i vått och torrt.


Tack för att du finns.. Och krya på dig sötnos!


ett hej två hejdå

2009-11-17 @ 16:40:18
Hejsan, har ej varit i skolan idag, orkade helt enkelt inte. Dumt, men jag behövde verkligen bara ta det lugnt en dag. imorgon är jag tbx! Sitter iaf i sängen och gör absolut ingeting. Så ska ta och hitta på något en stund. Ut o ta lite frisk luft :D

Ojdå Mulltoaletter

2009-11-16 @ 21:24:29
Hallihallå! Vad gör ni? Själv så har jag precis duschat. Innan så var jag med alex. Trodde inte han skulle ta sig ända ner hir för att träffa mig en liten stund. Men jo de gjorde han, nice. Vi chillade bara sen drog jag med honom till zeynep. Haha det var lite spännande för honom, det är ju inte varje dag som man får se en livslevande fjortis. Haha skoja bara zeynep är "iiiinte" fjortis. Men nu ska jag ta och smörja in mig med hudlotion annars blir jag så torr efter ja duschat. Sen så ska jag ta upp nåfon hyffsat okej film som jag kan somna till! Hihi. Kyss mig nånstans :)


...

2009-11-16 @ 01:02:04
Hallihallå! Sitter framdör datan. Har snackat med alex hela kvällen. Han är helt knäpp. Skön snubbe asså! nu börjar det bli alldeles för sent för en sån liten flicka som mig. Så ska ta och sova strax faktiskt så jag orkar gå upp till skolan imorgon, även fast jag inte har någon lust att gå. Emelie är sjuk och då är det så jävla tråkigt utan henne. Men ja måste gå annars får jag inga pengar av mamma, som förra veckan. Uscha. i need money!

2009-11-15 @ 15:31:16
Du gör mig glad. Du gör mig så jävla glad! Älskar att ha dig nära mig. Dina dumma skämt och ditt söta jävla leende. Men ska inte förvänta mig något. För det kommer aldrig gå. Som många säger "varför måste du vara 14?". Låt oss ta det som det kommer. Utan några förväntningar. Njuta av livet som vi lever och bara ha kul. Men du är inte som alla andra. Du är speciell.



Must everything you do make me wanna smile
Can I not like you for awhile?

I hate how much I love you boy
I can't stand how much I need you

One of these days maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak

Godmorgon.

2009-11-15 @ 13:55:40
hejsan! Igår vaknade jag så himlans sent eftersom jag var uppe för länge så jag han inte skriva igår innan jag gick t min moster. Var där iaf en stund och åt och sånt bara. försökte för ner en vän till nynäs men de var försent. hade ingen stans att sova ju. så jag gick ut en liten stund med zeynep sen med ella. Var hemma hos ella men de var knas så drog vid typ 12. Somnade typ direkt när jag kom hem för jag var så himla trött. Vaknade för ett tag sen och ska börja fixa mig och sånt nu. Alex ringde mig och väckte mig typ så vi snacka en liten stund om lite allt möjligt. Bus. Ska till mamma ikv också som vanligt på söndagar ;) Uscha, känner mig även på dåligt humör. För de ganska mycket saker som hänt faktiskt. Aja måste kila. Pussen till tussen

Im so happyhappy, tierdtierd

2009-11-14 @ 06:01:29
Hallihallå! herregud vad jag är trött! Har varit med micke och hans polare ett tag. Dom kom från nån klubb så ville dom att jag skulle komma ut och träffa dom. Eller aa, micke ville. Självklart gick jag ut en stund med dom och dom var ju inte precis nyktra. Dom hade köpt pommes och kebab typ 2 timmar tidigare som dom hade med sig iskalla. Fast inga bestick fick dom med, så dom satt och åt med händerna tills jag kollade i påsen där besticken låg. Haha smarta människor.. Nu måste jag iaf gå och lägga mig för ska upp tidigt imorgon och fixa massor med grejsimojs :) Så vi hörs imorgon!


kolla hur sliten jag ser ut när jag ligger här i min sköna säng! :) Ca 2 min gammla bilder endast. Fast den först är någon vecka gammal. var bara tvungen, älskar att bjuda på mig själv! :)

Tappade busskortet på bussfittan! :)

2009-11-13 @ 21:58:59
Hejsan, Herregud.Drog in till handen och käka på donken och massa en stund, sen tog vi bussen till Vh och sev tåget t nynäs. Sen i nynäs nånstans på bussen så tappade jag mitt busskort. Ye jätte lyckad jag är.. Men mamma ska köpa ett nytt till imorgon. nu måste jag dra ut igen då för ska iväg en stund nu. Hörs senare eller imorgon beror på när jag komemr hem. Är skit sur på mig själv fan för jag tappa det fittkortet för nu måste jag ju gå och köpa ett nytt i kylan.. Men ibland är det ändå tur att man har tanten faktiskt.. Aja måste springa nu!!

mysigt med höst i mina skor!

2009-11-12 @ 00:30:54
hej..! Ligger i min mjuka härliga säng med datan i knät. smsar lite med micke men annars har jag grymt tråkigt. precis kollat klart på en film från voddler. Ingen aning om vad den hette och bryr mig inte heller för den var inte särskillt bra iallafall. Snart ska jag ta och sova om jag kan. Känner mig inte speciellt trött och ganska nedstämd. Vet inte riktigt varför igentligen. Känns bara som om jag saknar något. Ska inte vara dryg och tråkig mer nu det har jag varit tillräckligt. Är faktiskt inte så dryg och tråkig igentligen. Det är bara när man sitter hemma själv och skriver lite blogg och driver runt på datan som alla tankar om allt kommer fram i bakhuvudet. Det är så komplicerat alltihopa. Man vill bara knögla ihop de och kasta det i soporna som man gör med läxor. Men de funkar inte så. Spelar ingen roll om man skuter upp det hela tiden, tillslut kommer man stå med dilemmat i ansiktet och inte ha någon som helst aning om vad man ska göra. Därför tänker inte jag skjuta upp saker, jag tar tag i det direkt när jag vet. Att sitta och hållakäften och låssas inget veta är det värsta jag vet. Men det är inte så lätt alla gånger att vara helt rak och ärlig. Det vet alla. Jag är inte en av dom smartaste människor när de gäller att ta hand om sitivationer. Men sån är jag. uscha på hösten och all nedstemdhet som den ger till alla människor. Tänk på sommaren så är nästan alla glada och ler och mår almänt bra av att de är sommar, har ni märkt nu på hösten hur alla har blivit dystra och nedstämda? Hör det till hösten? Tycker det är skit iallafall. hösten ska vara mysig ju :)

hemma hos tanten

2009-11-11 @ 21:14:47
Hejsan! Sitter hemma hos mamma nu, Har varit ute typ en stun och träffat lite peps. Träffa någon gotlänning som precis hade kompis ut från fängelset idag men hade missat båten hem. Han bjöd på massa dricka och grejer. Haha men det är ju onsdag så klart jag inte dricker. Men de andra. hehe.. tog iallafall tåget hit för en stund sen, men ska snart dra mig hem till pappsen igen. Ska bara gå och säga hejdå till mamma som fö övrigt fyller tant idag. Alltså 40. Kanske redan har sakt det, kommer inte ihåg! :) Haha iaf. hörs senare kanske, men ska nog hitta nån bra film på voddler om de går sen sova, ska sova innan 1 idag iallafall måste verkligen det! :)

skolan snart då?

2009-11-11 @ 08:50:10
Godmorgon, är hos mamma. gick hit imorse för hon fyller år idag så gratta henne lite bara. hon fick en lacoste parfym och halsband av mig och lucas. som pappa betalat såklart. Hehe. håller på att fixa mig för fullt till skolan kl 9! har duschat och allt ska bara klä på mig så känner jag mig redo för min favorit syssla, skolan. Haha nej men man måste ju orka, bara några veckor kvar tills nästa lov. Längtar som fan, och så vill jag ju ha mina cash då så måste fixa G i alla ämnen då gäller de ju att vara i skolan. Igår skolka jag endast 1 lektion vilket var mycket bra igentligen. Tyska har jag klarat provet i så nu har jag G i det oxå. Fan vad jag är grym! Måste rusa och klä på mig nu. Hörs senare peeps.

Låt mig leva!

2009-11-10 @ 21:34:07
Herregud vad allt är krångligt. Just nu är jag både glad men samtidigt, vet ej hur jag ska beskriva det men, typ, sur/besviken. Jag kan inte göra något. Jag bestämmer inte över vad folk gör. Jag har ett eget liv istället för att bara ta hand om massa andra. Att folk ställer så jävla höga krav. Kan inte ens fatta att man kan be någon om det. Efter allt, vad fan tror du att de blev såhär för? Och kan heller inte fatta att vissa verkligen har svårt att gå vidare. Lev ditt liv utan mig, för jag gör det fullt ut. Jag tänker inte ens på dig längre, för din och min skull låt mig vara. Kanske är det du behöver höra för att fatta att det är över, kutt, borta. Jag har ett eget liv nu, utan allt dedär. Så bort med egot som tror att jag ska kunna vara tsm med någon för deras skull och att jag ska ta hand om honom. Jag är 14, ingen fucking mamma. jag bryr mig inte förstör era liv, gör vafan ni vill. Jag vill och kan ändå inte göra något åt det, så låt mig vara. Förstör inte för mig bara för ditt liv är fucktup!

Hemma nuu

2009-11-08 @ 05:31:25
Hallååå!! nu är jag hemma igen. Har varit och träffat micke och dantie typ. eller han sov på en bänk. Men mickie, gud vad jag är glad. vet inte varför, men de känns så bra. Härligt asså! Måste sova nu fortsom fan. Hihi sova sova varje dag :)

hallelålja

2009-11-07 @ 00:43:04
Haha. Jag erkänner. är skit dålig på det här. Skriver 1 gång per år typ. och när jag skriver är det ointrisant och tråkigt. Vet ni? Jag glömde till och med bort att jag hade denna ligga blogg fortfarande. Det var först idag som på 2 dagar jag tänkt på det, när hawzhin och jag satt på bussen som hon sa att jag aldrig skriver längre. Ich att jag alltid säger "ska bli bättre, lovar!" Men sorry för att jag ljuger för er. SKäms på mig! För er som vill veta om hur min dag sätt ut så ska jag berätta för er. Först skola som vanligt. Gick riktigt bra faktiskt om man tänker att det är mig vi snackar om. läxförhör/prov lixom. Haha. vi får så hur det går! Sen efter skolan drog jag först hem innan haw kom till mig så drog vi till ica. hon skulle lämna tillbaka något hennes syrra köpt igår. Men det gick inte. Så vi går till bussen och åker till haw typ. Är där en stund sen drar jag vidare och möter emelie och zey. Men emelie söt skulle hem så jag och zeynep drar till henne. Chillar bara mest. Sen så drar jag till tåget och träffar ryssen och någon mer som tydligen var min granne! Skit skön. Haha så vi gör sällskap från tåget till huset. nu sitter vi och ska kolla på film strax. M¨åste bara få upp vlc som är fucktup :)


im the coolest girl in de woorld :) Haha!

skolan är sluuuut!

2009-11-04 @ 15:49:47
Hej! hemma från härliga skolan nu då!

skönt att vara hemma igen hatar verkligen det där stället, får rysningar direkt när jag går in där. usch. Haha men det var ändå ganska lugn dag. var inte med på idrotten och kom typ 20 min försent till so bara för att mamma ska ha nått att klaga på sen. Jaja. nu ska jag sluta sitta vid datan och göra något istället. Kanske drar in till stan men de värkar inte som de orkar de latmaskarna. Men sitta vid datan ska jag i vilket fall inte. Och juuuste. någon undrade vad jag använde för pogram i headern och det är photoshop 5.0 dåligaste som finns men vet inte var den C2 har tagit vägen så det får duga för tillfället tills jag orkar bry mig eller behöver en bättre! :)


På min fjortis dag i sommras! saknar sommaren! :(

Drar

2009-11-03 @ 16:38:21
Hallå fan :) Varit hemma idag också. vaknade vid 12 och då kunde man ju knappast dra till skolan. SItter och fryser hemma nu, men ska snart dra ut och möta upp en kompis och snacka lite. Ska bli lite skönt faktiskt. Men är bara ute en liten stuvd så vi får höras när jag komemr hem igen!


bild från sommaren, märkte nyss att jag ser glad-ledsen ut på samma gång, collt! =)


no shit. i fuck you mama!

2009-11-02 @ 19:53:25
nu är jag trött. jätte trött. vill gå och lägga mig men samtidigt vill jag inte sova. Jag vill ha någon brevid mig, att prata med att hålla om och ligga i dens famn tills man somnar. Den härligaste känslan på hela jorden. Att veta att man vaknar upp med någon speciell tätt intill sig. Somna på hans arm och vakna av att han smeker en i ansiktet. Att veta att han vill vara där med mig. Att han finns kvar där när jag vaknar igen. Hatar att somna ensam. Hatar att vara ensam. Men jag är heldre ensam än att vara med någon som igentligen inte vill vara där med en. Inser hur killar är. Eller hur det flesta är. vad dom vill. trött på alla små idioter. Endast väldigt få personer som jag känner som bra personer. En av dom är mitt ex. U know.. Världens snällaste. Men ibland så funkar det bara inte. Umgås mest med äldre kilar nu förtiden. Eftersom dem är så mycket mer mogna är dom i min ålder som bara är snäll mot än för dom vill knulla än? Jag knullar inte med vem som helst. ta mig inte som någon jävla hora eller slampa. Inga one night stand. inget skit. Jag är 14 år och jag må säga att jag lever livet och lalala. Det betyder inte att jag knullar runt. Jag ska känna mig redo och trygg med den personen och det knappast ske över en fest kväll! inga fördommar. Men sån är jag.

morning

2009-11-01 @ 12:46:17
Godmorgon! Sovit gott? Det har inte jag iallafall!

Har inte kunnat sova på nästan hela natten, har mest bara legat och tänk på massor massor saker som snurrar runt i mitt lilla fisk huvud. Men vad ska man göra? Somnade ju iallafalll tillslut och vaknade vid 12 ungefär. Vad som händer idag är långt ifrån bestämt. Bara att jag ska till mamma ikväll. Tror jag. Vet faktiskt inte om jag orkar, Men lär ju gå dit iaf för orkar inte ha något mer tjaffs om att jag inte kommer när jag ska. Ni ska bara veta hur min mama är. Jaja sånt skoj får man leva med eller hur? Don't think so! NONO.. Nu måste jag ta och börja fixa mig iallafall. så hörs senare nångång sötisar..

crazy in love

2009-11-01 @ 00:33:13
hallelolja. Hemma igen efter en lite halv galen kväll. Först så drov vi in till VH och mötte elin. Några små pojkar började tjaffsa med oss, sen så börja deras syrror också. Haha det var lite ruuligt. Hem till Nynäshamn igen. VAr ute en stund och så bara. fick gratis pizza också. riktigt snäll! det var en ganska lugn kväll igentligen om man tänker hur mina kväller brukar vara. Haha Men de va kul! Nån hållde i mig skit hårt för den trodde jag hade gjort nått så nån av dom som va där ringde polisen. Men den kom inte för han släppte då så drog vi. Lite kul. Kom in för en halvtimma ungefär. Hatar att jag måste vara hemma så jävla tidigt. Då är det inte mitt fel att jag kommer hem sent. Eller hur? :) Ska kolla på film nu en stund sen vet jag inte vad jag ska göra. Är liite sur nu också för är trött påa tt alltid när man är snäll och kommer hem så möts man av en surpuppa till pappa.. Jaja vi höres böres